Thuis

SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. Fabrieksreis

Certificaat
China SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. certificaten
China SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Stardautomatisering combineert het geavanceerde productiemateriaal met zijn werknemers op een organische manier en gebruikt de meest geavanceerde hardware en de software om alle productiemiddelen samen samen te voegen om zijn productieefficiency te verbeteren, voortdurende verbetering te maken van het machinaal bewerken van kwaliteit en procesbeheersing, en magere productieconcepten en 6S-beheer uit te voeren ter plaatse, dat definitief helpt om de consumptie te verminderen en de procesbeheersing en de productbescherming te verbeteren en ons om verder dan de behoeften van verschillende klanten toelaat samen te komen en te gaan. De Stardautomatisering stelt ook een uitvoerig ERP beheersysteem in werking om ervoor te zorgen dat de productieplanning en de vooruitgang van elke orde van elke klant in een oogopslag duidelijk zijn. Dit systeem speelt een belangrijke rol in zakelijke bewerking en beheer. De supervisie en het beheer worden in real time uitgevoerd door de productie om efficiency te verbeteren.

  SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. fabriek productielijn 0

  Van de Bedrijfs stardautomatisering Filosofie: Stabiele en betrouwbare kwaliteit + op tijd levering + redelijk prijsbeleid.

   

  De Stardautomatisering bezit geavanceerd machinaal bewerkend materiaal zoals machinaal bewerkende centra, CNC werktuigmachines, CNC het boring en malenmachines, en draaibanken voor algemeen gebruik.

  SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. fabriek productielijn 1

  De verfijnde en volledige materiaalconfiguratie is een krachtige waarborg voor de productie van de producten van uitstekende kwaliteit. De Stardautomatisering bezit high-precision CNC werktuigmachines en machinaal bewerkende centra, geavanceerde materiaal en testende faciliteiten, verfijnde productieprocessen, een goed-in werking stelt kwaliteitsbeheersysteem, en een belangrijk R&D-team dat uit technische talenten, allen wordt samengesteld die samen stevige fundamenten voor de productie van uitstekende kwaliteit leggen.

   

  De het productkwaliteit wordt van de Stardautomatisering wortel geschoten in de geavanceerde productiemiddelen en zijn voorlichting van de productie van fijne producten wordt geconsolideerd op basis van constante innovaties.

Contactgegevens
SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Benny

Tel.: +86-15862382788

Fax: 86-512-88165522

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)